Odlična mala podjetja, ki jih lahko podpirate in kupujete v spletu

Kadar koli greste na splet, verjetno kupujete pri že uveljavljenih spletnih prodajalcih, kot sta Amazon ali Newegg, če vas zanima tehnologija. Obstaja veliko ogromnih spletnih trgovin, ki dobro delujejo brez vaše pomoči in proračuna.

Vendar pa obstaja veliko manjših podjetij, ki se zanašajo na zelo specifičen trg in prodajajo blago, ki potrebuje določeno vrsto ljudi, sicer ne bi imela posla. Ta podjetja potrebujejo našo podporo, če želijo preživeti in celo uspeti. Tukaj je nekaj izmed njih, da jih lahko podprete in kupite stvari od njih.

Erik the Flutemaker

Erik izdeluje flavte od leta 1972. Nahaja se v Daveyju na Floridi in je po poklicu izdelovalec flavt, po naključju pa komik. Ima istoimenski kanal v YouTubu in je svoje življenje posvetil izdelavi bambusovih flavt. Živi ob bambusovem nasadu, ki ga je kupil samo zaradi izdelave piščali.

Prav tako se ne boji inovacij, izdeluje piščali iz ogljikovih vlaken. So tako rekoč neuničljivi. Izdeluje tudi bambusove in karbonske saksofone, pan flavte ter različne avtohtone piščali in tiste z eksotičnimi lestvicami.

Ima tudi dobrodelno organizacijo za pomoč otrokom v Nikaragvi, tako da nakup njegovih specialitet neposredno pomaga omenjenim otrokom.

Lucky No Candles

To je ljubka trgovina, ki izdeluje sveče iz voska, pogosto pa iz kokosovega in celo sojinega voska. Uporabljajo tudi stenje iz lesa, kar pomeni, da so sveče veliko prijaznejše do okolja. Izdelujejo ogromno sveč, za katere kupci pogosto ne vedo, katero bi kupili.

Lucky predlaga, da kupite svečo, ki se ujema z vašo srečno številko. Vsaj odločili se boste in podprli odličen posel.

Estelle Colored Glasses

Barvna očala so neverjetna, kajne? Vsi imamo radi barvno steklo, a dandanes je tako redko, da komaj najdemo barve, ki jih želimo. Estelle Colored Glass poskrbi za naše potrebe, ko gre za barvna očala.

Če ste želeli, da bi iz njih pili pisane kozarce, ali če ste le želeli, da so še vedno v omari ali nad barom, potem je ta trgovina za vas pokrita. Na voljo so v vseh oblikah in velikostih, tako da lahko zadovoljijo potrebe vseh.

Martha Mae’s Art Supplies

Umetniški material, kupljen od velikih podjetij, pusti manjša podjetja, da se posušijo. Martha Mae ima veliko orodij in zalog, ki bi jih lahko uporabili za vse vrste umetnosti, od gline, krede do bolečine. Zakaj ne bi podprli lokalnega podjetja, namesto da bi naročali pri velikem podjetju? Morda boste presenečeni nad kakovostjo in umetnostjo, ki jo lahko najdete v tej trgovini, pa tudi v mnogih drugih, ki so ji všeč.

Pot naprej je podpora lokalnim malim podjetjem ali celo oddaljenim podjetjem z naročanjem stvari na spletu pri njih in ne pri že uveljavljenem velikanu.